Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de website. Wij streven ernaar dat alle informatie zo volledig, juist, begrijpelijk, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Ondanks alle geleverde inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site versterkte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Op of via de site kunt u met (hyper)links naar andere websites en wordt u verwezen naar informatiebronnen die door derden worden beheerd. Wij beschikken dan over geen enkele technische of inhoudelijke controlemogelijkheid of zeggenschap en kan daarom geen enkele garantie bieden over de volledigheid of juistheid van de inhoud, noch over de beschikbaarheid van deze websites en informatiebronnen. De hyperlinks naar andere sites die deze site bevat, houden geen enkele bekrachtiging in van de externe site of van de
inhoud ervan. De links worden u aangeboden ter informatie en voor uw gebruiksgemak.

U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren, mits u de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten.
Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de site.

  • De Linie 5-J
    2905 AX Capelle aan den IJssel

Openingstijden (bezoek): Alleen op afspraak

  • Postbus 337
    2990 AH Barendrecht

Wij streven ernaar om uw e-mail binnen 2 tot 5 (werk)dagen te beantwoorden m.u.v. het weekend en feestdagen.

Telefonisch spreekuur:
Elke maandag t/m donderdag
tussen 09:00 – 11:00 uur

Alle rechten voorbehouden © Schuldvangnet B.V. (KvK: 68744870)

Powered by